Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
maris uvařila 1. 9. 2016 14:46 Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 1. 9. 2016 14:46 Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Květák v bramborovo sýrovém těstíčku je krásně křupavý, voní majoránkou a skvěle chutná s česnekovým dipem