Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
kucerova45 uvařila 28. 11. 2016 19:04 Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 28. 11. 2016 19:04 Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 28. 11. 2016 19:04 Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Únorový úplněk ve znamení Panny se pro půst nehodí. Beranům prospějí brambory na paprice, Býci ocení bulgur