Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Anna Kocikova uvařila 2. 11. 2016 18:43 Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 2. 11. 2016 18:43 Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 2. 11. 2016 18:43 Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 2. 11. 2016 18:43 Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 2. 11. 2016 18:43 Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
Frncábníky na sádle: Neobvyklé bramboráky z Podkrkonoší v chuti fantasticky oživí lístky čerstvých kopřiv