Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Marie Svarcova uvařila 5. 2. 2024 08:30 Krůtí prsa s ananasem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 2. 2024 08:30 Krůtí prsa s ananasem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 2. 2024 08:30 Krůtí prsa s ananasem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 2. 2024 08:30 Krůtí prsa s ananasem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 2. 2024 08:30 Krůtí prsa s ananasem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda