Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
suslajda uvařila 21. 4. 2013 17:03 Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 21. 4. 2013 17:03 Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 21. 4. 2013 17:03 Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečené palačinky s tvarohem voní vanilkou a jsou plné rozinek: Takto se dřív připravovaly v restauracích podle ČSN
Pět nejoblíbenějších jídel prince Harryho: Miluje moučníky s banány, pálivé kuře z fastfoodu a nikdy neodolá šťavnatému lososu