Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 14. 7. 2010 16:29 Kuličky z mletého masa ve "svíčkové" omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 29. 11. 2009 20:41 Kuličky z mletého masa ve "svíčkové" omáčce 0 0 Zobrazit detail Má verze omáčky :-) Okomentovat
Merylas uvařila 1. 10. 2008 13:39 Kuličky z mletého masa ve "svíčkové" omáčce 0 0 Zobrazit detail Kuličky po uvaření. Okomentovat
Merylas uvařila 1. 10. 2008 13:38 Kuličky z mletého masa ve "svíčkové" omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Staročeské zelníky: Na křupavé bramborové placky s kysaným zelím stačí jen pár surovin a lehce je zvládne i kuchařský začátečník