Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
varilamyskakasicku uvařila 6. 6. 2012 16:39 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 19:43 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 19:39 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 19:39 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 16:25 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární dort: Voní meruňkami a čokoládou a je krásně vláčný
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí