Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
varilamyskakasicku uvařila 6. 6. 2012 16:39 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 19:43 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 19:39 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 19:39 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 6. 2012 16:25 Kuře nadivoko, s paprikovou pastou, řapíkatým celerem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů