Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česnečka z termosky podle Ostravskeho Gastrošefa: Příprava zabere pár minut a polévka voní po klobáse i majoránce