Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 9. 1. 2018 19:34 Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami