Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
sunny.sofi uvařila 12. 4. 2013 18:16 Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty, zapečená se šunkou, chřestem a camembertem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sunny.sofi uvařila 12. 4. 2013 18:16 Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty, zapečená se šunkou, chřestem a camembertem 0 0 Zobrazit detail naložené masíčko Okomentovat
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
4 foto Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky