Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
varilamyskakasicku uvařila 27. 6. 2013 16:58 Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 27. 6. 2013 16:58 Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 27. 6. 2013 11:42 Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 27. 6. 2013 11:39 Kuřecí kousky s cuketou a chilli papričkami - aneb čína s cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí
11 foto Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky