Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Koubkova uvařila 18. 7. 2012 09:58 Kuřecí kousky v hořčicovo- bylinkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tereza Blazkova uvařila 28. 6. 2012 12:08 Kuřecí kousky v hořčicovo- bylinkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Kuřecí kousky v hořčicovo- bylinkové omáčce Okomentovat
Danca uvařila 10. 6. 2012 12:33 Kuřecí kousky v hořčicovo- bylinkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 10. 6. 2012 12:33 Kuřecí kousky v hořčicovo- bylinkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější