Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
jan.alois uvařil 3. 3. 2019 15:35 Kuřecí (křídla, paličky, prsa) s těstovinami pappardelle a omáčkou z gorgonzoly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Vepřové maso s bambusovými výhonky, zázvorem a houbami Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 varilamyskakasicku