Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Tom Beyk uvařil 18. 10. 2022 16:09 Kuřecí křidýlka s bramborem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 18. 10. 2022 16:09 Kuřecí křidýlka s bramborem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma