Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Lucie95 uvařila 10. 5. 2013 19:50 Kuřecí maso s ananasem, hráškem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Farmář Daniel Pech poradil, jak poznat kvalitní česnek. Sám ho na Vysočině pěstuje a prodává za 75 korun za kilo ve stánku u pole
Hovězí na česneku a na smetaně: Rychlejší příprava v tlakovém hrnci je rychlejší, je třeba dodržovat pravidla při jeho používání