Koprová omáčka podle Šroubka: česká klasika podle receptu z roku 1926 od známého prvorepublikového hoteliéra
Nikol Leitgeb upekla luxusní koláč podle receptu své babičky: Je to univerzální těsto, použitelné na bábovku i bublaninu, říká
Kroupovka uvařila 4. 6. 2010 06:05 Kuřecí nudličky na citrónovém pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kroupovka uvařila 4. 6. 2010 06:05 Kuřecí nudličky na citrónovém pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kroupovka uvařila 4. 6. 2010 06:05 Kuřecí nudličky na citrónovém pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka