Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Montanka uvařila 3. 2. 2013 13:51 Kuřecí plátek s brokolicovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 3. 2. 2013 13:51 Kuřecí plátek s brokolicovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 3. 2. 2013 13:51 Kuřecí plátek s brokolicovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde