Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
lemeL uvařila 12. 3. 2011 10:38 Kuřecí plátky s česnekem a Camembertem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 14. 1. 2010 14:21 Kuřecí plátky s česnekem a Camembertem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 8. 10. 2009 13:54 Kuřecí plátky s česnekem a Camembertem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 8. 10. 2009 13:53 Kuřecí plátky s česnekem a Camembertem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří