Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
dexulka uvařila 18. 5. 2014 10:39 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dexulka uvařila 18. 5. 2014 10:39 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 26. 7. 2013 21:31 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 26. 7. 2013 21:31 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 26. 7. 2013 21:31 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná