Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Merylas uvařila 20. 6. 2020 10:52 Kuřecí prsa se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 9. 4. 2015 15:57 Kuřecí prsa se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 9. 4. 2015 15:57 Kuřecí prsa se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 9. 4. 2015 15:57 Kuřecí prsa se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle