Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Johanka128 uvařila 28. 2. 2018 14:44 Kuřecí prsa v zakysané marinádě zapečená se žampiony a těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Pečené kuře na způsob kung pao je skvěle šťavnaté a chutná jako známá asijská specialita
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny