Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2019 14:16 Kuřecí prsíčka s červenou řepou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2019 14:16 Kuřecí prsíčka s červenou řepou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2019 14:16 Kuřecí prsíčka s červenou řepou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2019 14:16 Kuřecí prsíčka s červenou řepou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 28. 4. 2019 14:16 Kuřecí prsíčka s červenou řepou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže