Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Lenka Škulinová uvařila 23. 9. 2017 09:15 Kuřecí ptáčky plněné trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 23. 9. 2017 09:15 Kuřecí ptáčky plněné trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 23. 9. 2017 09:15 Kuřecí ptáčky plněné trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 23. 9. 2017 09:15 Kuřecí ptáčky plněné trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
12 foto Velký přehled struhadel: Kolik stojí to na hranolky, kolik elektrické a co zvládne struhadlo multifunkční
I četníci si pochutnávali na kradených slepicích. Za první republiky se odcizení ptáka trestalo žalářem