Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
mysulka uvařila 23. 10. 2011 17:45 Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 23. 10. 2011 17:43 Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 23. 10. 2011 17:43 Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 23. 10. 2011 17:43 Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na křupavé a chutné houstičky podle babičky? Vláčnost zajistí sádlo a podle jednoduchého receptu to zvládne každý