Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Marie Svarcova uvařila 12. 8. 2019 12:03 Kuřecí s jednoduchou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 8. 2019 12:03 Kuřecí s jednoduchou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 8. 2019 12:03 Kuřecí s jednoduchou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 8. 2019 12:03 Kuřecí s jednoduchou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 8. 2019 12:03 Kuřecí s jednoduchou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém
26 foto Luxusní holandský řízek podle Jana Punčocháře: Kouzlo dokonalé šťavnatosti zajistí mléko, chuť doladí muškátový oříšek