Jednoduché sýrové smaženky: Křupavou lahůdku připraví i kuchařský začátečník. Dokonalá chuť připomene minulost
Kaczik uvařila 11. 3. 2014 15:49 Kuřecí sekaná à la Itálie s rozmarýnovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 11. 3. 2014 15:49 Kuřecí sekaná à la Itálie s rozmarýnovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 11. 3. 2014 15:49 Kuřecí sekaná à la Itálie s rozmarýnovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Nová řada Ano, šéfe! je obestřena tajemstvím: Překvapilo mě, jaké restaurace ještě přežívají, říká Zdeněk Pohlreich
13 foto Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář