Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
vevehk uvařil 14. 9. 2013 12:35 Kuřecí směs na pánvi a italská focaccia 0 0 Zobrazit detail focaccia před upečením Okomentovat
vevehk uvařil 14. 9. 2013 12:35 Kuřecí směs na pánvi a italská focaccia 0 0 Zobrazit detail a po upečení Okomentovat
Dokonalé hrachové kaši s křupavou cibulkou nikdo neodolá. Hebké konzistence a vyvážené chuti přitom docílíme docela snadno