Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
medanek uvařila 8. 4. 2019 03:28 Kuřecí smetanové kousky a těstoviny trofie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 8. 4. 2019 03:25 Kuřecí smetanové kousky a těstoviny trofie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 8. 4. 2019 03:25 Kuřecí smetanové kousky a těstoviny trofie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
Voňavé gnocchi se zelím a slaninou chutnají skvěle, báječně zahřejí a zasytí a hotové jsou do čtvrt hodiny
61 foto Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz