Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
JanaB1 uvařila 13. 10. 2013 17:19 Kuřecí smetanové nudličky s cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 13. 10. 2013 17:19 Kuřecí smetanové nudličky s cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 13. 10. 2013 17:19 Kuřecí smetanové nudličky s cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MasterChef Česko se na podzim vrátí na obrazovky. Co přinese nová řada oblíbené kulinářské reality show?
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl