Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
MAKE-FOOD uvařila 30. 1. 2021 10:03 Kuřecí špíz s čedarovými kroketami bez mouky s česnekovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MAKE-FOOD uvařila 30. 1. 2021 10:03 Kuřecí špíz s čedarovými kroketami bez mouky s česnekovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost