Krkovička se zelím: Šťavnaté a jemně okořeněné vepřové maso skvěle dochutí zelí po staročesku s vyškvařenou slaninkou
Našli jsme nejlepší pizzu v Brně: Neapolskou klasiku si vychutnáte do 300 korun, za zážitek si trochu připlatíte
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Cukr, káva a žádná limonáda? Hlavně v pohodě!
mika59 uvařila 4. 6. 2015 12:57 Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 4. 6. 2015 12:56 Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeský kočičí štajryš s bramborami a zelím: Specialita z Plzeňska vyjde na pouhých 80 korun za 4 porce
Husitský vojevůdce Jan Žižka jedl během vojenského tažení hlavně sušené maso s tvrdým chlebem, zapíjel to pivem