Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
mika59 uvařila 11. 8. 2016 15:01 Kuřecí stehna na cibulovo-slaninovém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 8. 2016 14:37 Kuřecí stehna na cibulovo-slaninovém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 8. 2016 14:37 Kuřecí stehna na cibulovo-slaninovém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku