Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Anna Kocikova uvařila 17. 1. 2022 12:16 Kuřecí závitky na cibuli, loupaných rajčatech a rajčatové šťávě z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 1. 2022 12:16 Kuřecí závitky na cibuli, loupaných rajčatech a rajčatové šťávě z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravit skvělé domácí máslo je snadné: Vyzkoušeli jsme, zda vyjde levněji než to z obchodu i jaké má výhody
Uzená žebírka pečená s bramborami na tymiánu se žlutými fazolkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 60 min