Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soutěžte o nákup v hodnotě 1500Kč s doručením kamkoliv po České republice. Vyhraje 5 z vás!
Zdroj: Tesco

Znáte službu Tesco Zásilka? Pokud ne, pojďme to napravit! Většina z vás jistě zná službu Tesco Online nákupy, která dováží potraviny a jiné spotřební zboží do větších měst České republiky. Co ale ti, kteří bydlí na vesnici a musí jezdit nakupovat autem, nebo mají nějaké zdravotní omezení a dovážka k nim nebyla možná?

Pro ty přišla společnost Tesco s řešením. Je jím nová služba Tesco Zásilka, která rozváží trvanlivé potraviny a další spotřební zboží i do nejmenších vesniček České republiky. Pokud tedy máte zájem o dovoz potravin až domů, stačí si zjistit, jaká ze služeb Tesco dováží právě k vám.

Vybírat můžete online z více než 4 tisíc produktů, která kromě potravin a nápojů obsahuje i kosmetické potřeby, nezbytnosti do domácnosti nebo produkty pro děti a mazlíčky. Jednotná cena dopravy je 99 Kč po celé České republice a doručení bývá zpravidla do tří dnů.

My jsme v redakci dostali možnost službu Tesco Zásilka vyzkoušet a otestovat. Výsledky testování najdete v tomto článku: Otestovali jsme za vás: S Tesco Zásilkou se nemusíte bát doručování ani do nejzapadlejšího koutu Česka.

Pokud si chcete pro sebe nebo někoho ze svých blízkých nákup vyzkoušet, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Jaká je cena dopravy u služby Tesco zásilka? 

Své odpovědi zasílejte na mail: soutez@toprecepty.cz a do předmětu napište: Soutěž TESCO Zásilka.

Nákupy v hodnotě 1500Kč přes službu Tesco Zásilka vyhraje 1., 5., 10., 15. a 20. odpověď. Soutěž bude trvat do 30. 9. 2020.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více