Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Listové saláty sklízejte ráno, aby byly svěží. Uchovávejte je zabalené ve vlhké utěrce v chladničce v přihrádce na zeleninu
Reneels uvařila 7. 2. 2009 16:29 Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Reneels uvařila 7. 2. 2009 10:34 Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé