Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :) Okomentovat
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :) Okomentovat
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :P Okomentovat
Staročeské pražmo: Naklíčené obiloviny nám dodají dostatek energie a díky pražení na másle chutnají jako oříšky
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit