Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soutěžte s The ChilliDoctorem a vyhrajte dárkové sady. Nadělujte slzy v očích pod stromečkem. Darujte chilli dárky!
Zdroj: Pixabay

Tři, dva, jedna… Ne, odpočítávat dny zbývající do Vánoc na prstech jedné ruky ještě nemusíme, ale nějaký ten dárek schovaný na dně skříně už by se hodil, nemyslíte? Jenže co letos nadělit partnerovi, přítelkyni, tchánovi nebo kamarádům? Nedostává se vám nápadů? Vsaďte na chilli!

Tohle je ten pravý dárek pro letošní rok, kdy nikdo z nás neví, jestli nám bude zima nebo teplo. Protože chilli, to nás jistojistě zahřeje! Stačí vybrat počet papriček, zamyslet se nad odolností obdarovaného a čekají vás opravdu žhavé Vánoce.

 

Soutěžte s The ChilliDoctorem a vyhrajte dárkové sady

Odpovězte do 8.12. na soutěžní otázku a zpříjemněte si čekání na Vánoce nebo si případnou výhru schovejte pod stromeček pro své blízké. Vyhrává 20., 40. a 70. nejrychlejší správná odpověď.

Stačí odpovědět na otázku v soutěžním formuláři ZDE.

Buďte letos originální

Svíčka, župan, hrneček na čaj, ponožky… No nejsou tyhle dárky už trošku ohrané? Jasně, dobrou knihou nikdy nic nepokazíte, ale nechcete být letos trochu originálnější? Velkým odborníkem na chilli je v Česku The ChilliDoctor.

Ne, opravdu vás nečekají rozčarované pohledy vašich blízkých, kteří pod stromečkem z dárkového papíru vyloví obyčejné sáčky s kořením. The ChilliDoctor má totiž na Vánoce připravena opravdu luxusní překvapení v podobě dárkových balíčků.

Pokud hodláte obdarovat někoho, kdo sice pálivé rád, ale opravdovým znalcem není, sáhněte po ochutnávkové chilli sadě Chilli Mash. Jde o sadu tekutých mashů v dárkové krabičce, kde najdete devět druhů chilli. A to od mírného Aji Amarillo, přes exotický Scotch Bonnet až po nejpálivější na světě Carolinu Reaper.

Dobrotou a atraktivním kuchyňským doplňkem v jednom je dárková sada chilli koření No 12 Collection. Tohle chilli je vážně srovnané do latě, a to díky dřevěnému stojánku, který obsahuje 12 druhů mletých chilli papriček. Na své si přijdou jak zkušení chilli milovníci, tak ti, kteří s tímhle pálivým zázrakem teprve začínají a touží otevřít bránu do světa chilli.

Opravdové chilli mistry potěší lahvička mashe z čerstvých nejpálivějších papriček na světě. Jmenují se Carolina Reaper a obdarovaného čeká vedle spalujícího žáru také sladká ovocná chuť s podtóny čokolády, třešní a skořice…

Sestavit můžete pro své blízké také chilli kolekci podle vlastního výběru. Volit můžete přísady na vaření, ale i delikatesy, které stojí za to ochutnat. Vyberete nakládané papričky, arašídy s chilli Habanero a limetkou, český med macerovaný se směsí papriček Jalapeño, Habanero a Naga Bhut Jolokia nebo hruškový džem vyladěný k dokonalosti díky africkým a tureckým papričkám a špetkou zázvoru a koření?

Nezapomeňte na pálivé dobroty

A mimochodem, chilli, med a džemy užijete i při přípravě dobrot na vánoční tabuli. Odvažte se letos nejen při nákupu dárečků, ale i při vaření a pečení. Upečte třeba mandlová kolečka s krémem ze slaného karamelu a Green Jalapeno, připravte cheesecake do skleničky s chilli mashem Trinidad Scorpion Moruga, anebo překvapte rodinu ořechy, které jsou naplněné chilli krémem s práškem Birds eye. Tradiční vinnou klobásu můžete letos přiostřit lžící De Arbol chilli. Všechny recepty na dobroty s chilli najdete zde.

Jestli už se těšíte, až začnete pálivé dárky nakupovat, máme pro vás malý tip. Je jím SLEVOVÝ KÓD „toprecepty10“ na -10% na veškerý sortiment na e-shopu

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více