Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Tom Beyk uvařil 29. 8. 2013 18:17 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 26. 8. 2013 14:53 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 26. 8. 2013 14:53 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 26. 8. 2013 14:53 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou: Správně orestovaná cibule dodá typickou chuť, černé pivo zase výraznou barvu
Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu