Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Listové saláty sklízejte ráno, aby byly svěží. Uchovávejte je zabalené ve vlhké utěrce v chladničce v přihrádce na zeleninu
Tom Beyk uvařil 29. 8. 2013 18:17 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 26. 8. 2013 14:53 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 26. 8. 2013 14:53 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 26. 8. 2013 14:53 Kynutý švestkový koláč se strouhankovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý