Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
maris uvařila 12. 11. 2020 11:55 Kyselá vejce se slaninovými škvarečky a jablečným křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 12. 11. 2020 11:55 Kyselá vejce se slaninovými škvarečky a jablečným křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Michal David prozradil, jak loni zhubnul 20 kg: Nejím přílohy, nepiju tvrdý alkohol ani pivo a cítím se skvěle, říká