Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Nikina uvařila 7. 6. 2013 05:59 Lehká pomazánka z kedlubny a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 7. 6. 2013 05:59 Lehká pomazánka z kedlubny a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 7. 6. 2013 05:59 Lehká pomazánka z kedlubny a ředkviček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování