Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
cathleen uvařila 5. 7. 2015 09:55 Letní kefírová snídaně (tibetský kefír) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 7. 2015 09:55 Letní kefírová snídaně (tibetský kefír) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 7. 2015 09:55 Letní kefírová snídaně (tibetský kefír) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat