Letní kefírová snídaně (tibetský kefír)

cathleen Kuchařka: cathleen

Pro začátečníky 4 názory

Suroviny

kefír (z tibetské houbičky)
ovesné vločky
ovoce
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Večer nebo aspoň 2 hodiny před podáváním promícháme vločky s kefírem a dáme odležet do lednice. Před podáváním ochutíme ovocem nebo kdo potřebuje, osladí medem.

Poznámka

Kefír miluji, takže tuhle "kaši za studena" vůbec nepotřebuji sladit, vychutnám si ji i jen tak, samotnou, příjemně kyselkavou. Teď v létě je, pokud je vychlazená z lednice, mimořádně osvěžující.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Letní kefírová snídaně (tibetský kefír)

Tématické fráze: tibetsky kefir tibetský koláč vločky s kefírem kefír k večeři snidane s kefirem recepty z tibetskeho kefiru kefir vlocky k večeři kefír a rohlíky cuketový chleba s kefírem vločky a kefír kefir a ovosny vločky kefír večer snidane kefir vlocky kefír s vločkama vločky za studena s kefírem tibetský salát tibetské houbicky s ovocem letní snídaně

Zapomněl/a jsem heslo