Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Petaja uvařila 8. 10. 2021 16:01 Lilek plněný kořeněnou masovou směsí 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
pazderka83 uvařila 19. 2. 2016 19:01 Lilek plněný kořeněnou masovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká