Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Jak plnit sklenice při zavařování? Pod víčkem musí zůstat mezera, chybné zavření prozradí i typický zvuk
JanaDorazinova uvařila 22. 8. 2016 19:47 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 8. 2016 19:47 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 20. 8. 2016 10:49 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail upečený baklažán Okomentovat
Video Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá