Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
JanaDorazinova uvařila 22. 8. 2016 19:47 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 8. 2016 19:47 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 20. 8. 2016 10:49 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail upečený baklažán Okomentovat
Těchto pět znamení nepouštějte v dubnu do kuchyně: Beran všechno spálí, Střelci a Ryby můžou zaměnit ingredience