Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
JanaDorazinova uvařila 22. 8. 2016 19:47 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 8. 2016 19:47 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 20. 8. 2016 10:49 Lilková pomazánka s majonézou 0 0 Zobrazit detail upečený baklažán Okomentovat
26 foto Jan Punčochář prozradil trik, jak skvěle osmažit kapra: Geniální kůrčičky dosáhnete dopečením pod pokličkou v troubě, říká
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty