Bezchybný pařížský salát podle ČSN: Lahůdku z dob minulých připravíte snadno a rychle, chutí vás úplně dostane
Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Eliza uvařila 14. 9. 2009 12:26 Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 9. 2009 12:26 Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 9. 2009 12:25 Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie na talíři: Palačinky i jiné placky dříve bývaly jídlem chudých. Dnes ty nejlahodnější připravíte ze zakysané smetany