Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Eliza uvařila 14. 9. 2009 12:26 Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 9. 2009 12:26 Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 9. 2009 12:25 Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na pikantní křupavé kuře jako z Popeyes? Základem úspěchu je těstíčko z podmáslí a speciální omáčka