Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mika59 uvařila 1. 8. 2015 15:44 Listové trubičky a šátečky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 8. 2015 15:39 Listové trubičky a šátečky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 8. 2015 15:39 Listové trubičky a šátečky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 8. 2015 15:39 Listové trubičky a šátečky se šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z pečeného česneku a červené řepy je podzimní životabudič. S vařeným vejcem navíc hravě nahradí hlavní jídlo
Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Moshe 15 min