Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
medanek uvařila 15. 5. 2019 18:43 Listový špenát v těstovinách ,,conchiglioni“ a grilovaná kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 15. 5. 2019 18:43 Listový špenát v těstovinách ,,conchiglioni“ a grilovaná kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 15. 5. 2019 18:43 Listový špenát v těstovinách ,,conchiglioni“ a grilovaná kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zeleninová placka se salátem a balkánským sýrem (pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 45 min