Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Bibinka uvařila 17. 1. 2013 18:14 Lomnické kroužky Retro 0 0 Zobrazit detail Lomnické kroužky Retro Okomentovat
Bibinka uvařila 17. 1. 2013 18:12 Lomnické kroužky Retro 0 0 Zobrazit detail Lomnické kroužky Retro Okomentovat
Letem jídelním světem: Slavný louisianský sendvič s rajčaty, majonézou a rostbífem je skvělou rychlou večeří pro každého
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle