Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
Colombo65 uvařil 29. 1. 2012 18:19 Lososová chuťovka 0 0 Zobrazit detail Lososová chuťovka Okomentovat
Colombo65 uvařil 29. 1. 2012 18:19 Lososová chuťovka 0 0 Zobrazit detail Lososová chuťovka Okomentovat
Colombo65 uvařil 29. 1. 2012 18:19 Lososová chuťovka 0 0 Zobrazit detail Lososová chuťovka Okomentovat