Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:24 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:23 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail pred pečením Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:23 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail staré cesto po 5 hodinách Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:23 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé
Slaninový velikonoční pletenec z kynutého těsta: Slaná varianta mazance s křupavými škvarečky a sypaná semínky chutná božsky