Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
Čardáš, guláš a fronta na fantastický langoš za 100 Kč: Na pražské náplavce se koná maďarský festival Náplavkőőő
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:24 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:23 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail pred pečením Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:23 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail staré cesto po 5 hodinách Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 12. 2015 15:23 Louhované kaštánky se starým těstem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé