Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
RubyRom uvařila 3. 3. 2018 09:27 Makový tvarožník bez mouky 0 0 Zobrazit detail Tvarožník bez mouky Okomentovat
RubyRom uvařila 3. 3. 2018 09:27 Makový tvarožník bez mouky 0 0 Zobrazit detail Makový tvarožník Okomentovat
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Nejlepší česnečka se dá uvařit levně, a přesto může chutnat luxusně. Česnek je třeba přidat v tu správnou chvíli